Големият брат остана без мъченик, Пеньо загуби битката за нов нос

Пламен напусна Биг Брадър, порицан от ромски пастор; Пеньо загуби мисията да се преструва на жена и бе охулен от съквартирантите си
26 сеп 2006 00:25,
Големият брат остана без мъченик, Пеньо загуби битката за нов нос
Шоуто в Биг Брадър 3 обещава да се превърне в повече от ожесточено. Илюстрация: Корбис
Най-скандалната личност в българския Биг Брадър досега, 44-годишният търговец на дребно Пламен, стана първият напуснал третия сезон на шоуто.

Привидно набожният християнин окончателно пожела да излезе от Къщата, след като бе разкрита сделката му за 5000 лв.

След ред скандали “отшелникът” от Варна бе категоричен, че иска да се раздели с шоуто. Но не и с парите
Той бе скътал 2000 лв под сакото си, които се надяваше да запази след излизането си. Водещият Ники Кънчев обаче му каза да остави парите в студиото.

Неуспелият кандидат-кмет на Варна поиска разписка, че е върнал банкнотите. Водещият на “Стани богат” му отказа и обяви, че сумата отива към наградния фонд, който с тази сума стана 370 000 лв – остатъка от 500-те хиляди, които останаха след редица нарушения. 

Сред гостите в студиото, в което влезе Пламен, присъстваха “злите езици” Андрей Слабаков и Стела Богомилова в компанията на ромски пастор.

Отчето, което изповядваше протестантска вяра, буквално бе пред припадък от антихристиянските действия на Пламен.

Призивите на аскета в Къщата срещу ромите и турците, както и “богохулното” тълкуване на библията, изкараха служителя на църквата извън релси.

Достолепният духовник бе истински шоумен в расо, като разпалваше публиката срещу богохулните действия на Пламен с бурно надвикване, призиви “Алелуя” и убедителни гримаси, от които някой методистки пастор в Мисисипи би позеленял от яд.

В крайна сметка самият Пламен се ядоса и се закани да отиде веднага в полицията, за да подаде жалба срещу Биг Брадър за нарушаване на човешките му права.

Освен драмата на Пламен, тази вечер бе и истинско мъчение за Пеньо. 20-годишният нежен момък от Чирпан не успя в мисията си да убеди останалите, че е жена. Той бе разкрит от петима от обитателите на Къщата – Мариола, бременната Светлана, Лиляна, Панайот и Борислав.

Освен че Пеньо загуби шанса да получи пластична операция на носа, съквартирантите му изгубиха 50% от бюджета си за настоящата седмица.

Все пак Биг Брадър му обеща да получи втори шанс, тъй като актьорската игра  на момчето бе впечатляваща.
Пеньо бе огорчен, тъй като вместо съчувствие получи упреци от съквартирантите си. Най-злъчни в присмеха си бяха спряганата за мутреса Лили от Пловдив и модната икона от Гълъбово – Панайот.

Двамата заявиха, че драмата на Пеньо било “най-смешното” нещо, което са виждали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание